Akşener’den ‘Öcalan’ tepkisi

Partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldiği iftar programında konuşan Meral Akşener, "Üç beş oy için şimdi bebek katili ile pazarlığa oturuyorlar. Şubat’ta Öcalan’la görüşüyorlar demiştim. Şimdi foyaları ortaya çıktı. Bir kere de delikanlı olun be" dedi.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:30
Akşener’den ‘Öcalan’ tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Tüzük kurultayına ilişkin de açıklamalarda bulunan Akşener, yapılacak değişikliklerden bahsetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Swiss Otel'de partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bu ailenin bugünlük başında ben varım ve başında bulunduğum süre içerisinde bana siyasi rakiplerim istediklerini yapabilirler. Buna hazırlıklıyım ama tek bir arkadaşımın saçının teline zarar geldiği takdirde de elimden geleni ardıma koymayacağımı herkese söyledi. Ben bir köy kızıyım, köyde kadınlar haksızlığa uğrayınca o ailenin camlarını, arabalarını taşlarlar onu yaparım.

Biz çok zor şatlarda kenetlenmiş bir aileyiz.

“KÜÇÜK ORTAK ORTAYA GİRDİ”

15 Temmuz'da bunlar seçim yapar demiştim. Ama küçük ortak ortaya girdi. 24 Haziran seçim tarihi oldu. Bir ‘FETÖ'cü’ iddiasıyla karşı karşıya kaldım. 50 civarında ile gitti en az 20 dakikasını bağırarak bu konuya ayırmışım. Haksızlık, iftira öyle bir şey ki bizim gibileri yarım metre yerden sıçratır.

25 Eylül'den 24 Haziran'a edindiğimiz tecrübe ile 31 Mart'ın belirleyicisi İYİ Parti'dir.”

Son Güncelleme: 25.05.2019 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15