Alparslan Türkeş'in eşi ve oğlundan Devlet Bahçeli'ye: Türk düşmanı olduğunu bilirdik, aynı zamanda İslam düşmanıymış

Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği Alparslan Türkeş'i anma etkinliğine düzenlenen saldırıya, Alparslan Türkeş'in aile fertleri tepki gösterdi.

29 Kasım 2021 Pazartesi 10:46
Alparslan Türkeş'in eşi ve oğlundan Devlet Bahçeli'ye: Türk düşmanı olduğunu bilirdik, aynı zamanda İslam düşmanıymış

Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlendi. MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'un hedef göstermesinden sonra 50'ye yakın kişi, etkinliğin düzenlendiği salonun kapısında çevik kuvvet polislerinin beklemesine rağmen salona girerek, Alparslan Türkeş'e Kuran tilavetinden sonra dua edildiği esnada sahnedeki bayrakları alıp protokole saldırdı.

"BAHÇELİ İLK GÜNDEN BERİ VAKIFTAN RAHATSIZ"

Saldırı sonrasında TamgaTürk'e konuşan Alparslan Türkeş'in eşi, Seval Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alparslan Türkeş Vakfı'ndan ilk günden beri rahatsız olduğunu söyledi. Türkeş, “Alparslan Türkeş Vakfı, Başbuğ’un vefatının hemen akabinde kuruldu. Asıl amacı Başbuğ’un mezarının bakımını yapmak ve hatırasını yaşatmaktır. Ancak Devlet Bahçeli ilk günden beri vakıftan rahatsızdır. İlk günden beri vakfı istemiyor.” ifadelerini kullandı.

"BAHÇELİ'NİN TÜRK DÜŞMANI OLDUĞUNU BİLİRDİK, BİR DE İSLAM DÜŞMANIYMIŞ"

Saldırıya tepki gösteren bir diğer isim de Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu, Ahmet Kutalmış Türkeş oldu. TamgaTürk'e konuşan Kutalmış Türkeş, ”Evvela bir hukuk devletinde kimse kimsenin toplantısını basamaz. Demek ki hukuk devleti değiliz. 

Sonra, Başbuğ’un ailesinin kurduğu Alparslan Türkeş vakfı Türkeş anmayacak da, Türkeş’in ajan dediği Bahçeli mi anacak? Bahçeli’nin Türk düşmanı olduğunu bilirdik. Tam fatiha okunurken etkinlik basmaya adam yolladığına göre aynı zamanda İslam düşmanıymış. 

"SALDIRILARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ORGANİZE EDİYOR"

İşin şu tarafı da var. Polis bakıyor, izliyor. O kadar saldırı var, bir tane gözaltı yok. Demek ki bu saldırıları İçişleri Bakanlığı organize ediyor.”

Son Güncelleme: 29.11.2021 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15