Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, çok öfkeli ve üzgündü

Selahattin Demirtaş’ın ailesini taşıyan minibüs dün cezaevine görüşe giderken kaza geçirmiş, Demirtaş’ın 9 yakını yaralanmıştı. Başak Demirtaş, cezaevinde eşini ziyaret ettikten sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü” ifadesini kullandı.

07 Aralık 2019 Cumartesi 13:22
Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, çok öfkeli ve üzgündü

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, kişisel Twitter hesabında paylaşımlarda bulundu.

“Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi” diyen Demirtaş, şöyle devam etti:

“Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 07.12.2019 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15