'Belediyede ne iş yaptığı bilinmeyen' AKP'li başkan, istifa etti

Bolu Belediyesi'nin CHP'li başkanı Tanju Özcan'ın "Ne iş yaptığını bilmiyoruz" dediği AKP Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, istifa etti.

16 Nisan 2019 Salı 10:21
'Belediyede ne iş yaptığı bilinmeyen' AKP'li başkan, istifa etti

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, 31 Mart yerel seçiminde Bolu Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP’li Tanju Özcan, “AKP Kadın Kolları Başkanı Belediye’den maaş alıyor ama ne iş yaptığını bilmiyoruz, kendileri de bilmiyor. Suç duyurusunda bulanacak, takipçisi olacağız, ne kadar para zimmetine geçtiyse faizi ile geri alınacak” açıklamasını yaptı.

Özcan’ın açıklamasından sonra AKP’de gözler Arzu Güler’e çevrildi.

Belediyeye bağlı Boses Şirketi'nde geçici işçi kadrosunda olduğu öğrenilen AKP'li Güler, dün şirketten istifa etti.

"İşlerini aksattı, her partide oluyor"

AKP'li Güler'in yakın çevresi Bolu Bakış Gazetesi'ne şu bilgiyi verdi:

“Arzu başkan seçimlerden 6 ay önce kadın kolları başkanı oldu ve Bolu Belediyesi'ne hizmet veren bir şirkete bağlı olarak kadrosuz işçi olarak çalışıyordu. Her partide olduğu gibi Arzu Güler de seçimlerin son 1 ayında görevinden dolayı işlerini aksatmıştı.”

Son Güncelleme: 16.04.2019 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15