"Binali Yıldırım seçilse bile yarın yorgunluktan görevden alınma ihtimali var"

Eski milletvekili ve Yeniçağ yazarı Özcan Yeniçeri, AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım hakkında, "Bir programa çıkmak için tek başına karar veremeyen birisine tek başına yönetmesi için koskoca İstanbul Büyük Şehir Belediyesi nasıl teslim edilecektir?" sorusunu gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu" söylemini hatırlatan Yeniçeri, "Binalı Yıldırım seçilse bile yarın yorgunluktan görevden alınma ihtimali vardır. Bizden uyarması" ifadesini kullandı.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 09:25
"Binali Yıldırım seçilse bile yarın yorgunluktan görevden alınma ihtimali var"

Eski milletvekili ve Yeniçağ yazarı Özcan Yeniçeri, AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım hakkında, "Bir programa çıkmak için tek başına karar veremeyen birisine tek başına yönetmesi için koskoca İstanbul Büyük Şehir Belediyesi nasıl teslim edilecektir?" sorusunu gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu" söylemini hatırlatan Yeniçeri, "Binalı Yıldırım seçilse bile yarın yorgunluktan görevden alınma ihtimali vardır. Bizden uyarması" ifadesini kullandı. 

Yeniçeri'nin "AK Parti oligarkları ve seçim!" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: 

Geçen akşam Binali Yıldırım Habertürk ekranlarındaydı, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma konusuna nasıl baktığı kendisine soruldu. 

Sayın Yıldırım'ın cevabı aynen şöyledir: "Olabilir, bakarız. Onun için garanti veremem. Tek başıma bir karar veremem."

Bunu söyleyen TBMM Başkanlığı, Başbakanlık, Bakanlık yapmış birisidir. Televizyon programına çıkmak için tek başına karar veremeyeceğini söylüyor.

Bir programa çıkmak için tek başına karar veremeyen birisine tek başına yönetmesi için koskoca İstanbul Büyük Şehir Belediyesi nasıl teslim edilecektir?

AK Parti'nin genel başkanı yalnız partiyi değil ülkeyi de yönetiyor. Bir televizyona çıkmak için bile cumhurbaşkanınından işaret bekleyen birisi "metal yorgunudur." Geçmişte olduğu gibi bugün Binali Yıldırım seçilse bile yarın yorgunluktan görevden alınma ihtimali vardır. Bizden uyarması!

Yazının tamamı için tıklayın

Son Güncelleme: 27.05.2019 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15