Binali Yıldırım’dan yeniden seçim sorusuna cevap: “Çok basit, çünkü çaldılar”

Ben kaybedilmiş bir seçimi, kazanmak için uğraşacak bir insan değilim diyen Binali Yıldırım bir vatandaşın "Bu seçim neden iptal oldu?" sorusuna "Çok basit, çünkü çaldılar" şeklinde yanıt verdi.

12 Mayıs 2019 Pazar 12:28
Binali Yıldırım’dan yeniden seçim sorusuna cevap: “Çok basit, çünkü çaldılar”

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen Geleneksel Kayseri İncesu Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin iftar yemeğine katıldı. Programdan ayrılırken, buradakilerle sohbet eden Yıldırım, bir vatandaşın “Bu seçim neden iptal oldu?” sorusuna “Çok basit, çünkü çaldılar” şeklinde yanıt verdi. Yıldırım bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

“KAYBEDİLMİŞ SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN UĞRAŞACAK DEĞİLİM”

Binali Yıldırım, 28 Nisan’da YSK’ya AKP’nin başvurusunun yapıldığı ve karar için beklendiği dönemde kameralar karşısına geçip şu ilginç açıklamayı yapmıştı:

“Ben kaybedilmiş bir seçimi, kazanmak için uğraşacak bir insan değilim. Bu makamların daha fazlasını gördüm daha fazlasında sorumluluk aldım. Benim hassasiyetim, bizlere verilen oyların yerli yerine gidip gitmediğinden emin olmak. Bunun için çaba gösterdik.”

Yıldırım’ın bu açıklaması kimi çevrelerce sonucu kabullendiği şeklinde algılanmış, uzun süre Yıldırım basından uzak kalmıştı.

Son Güncelleme: 12.05.2019 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15