CHP Osmaniye de saldırıyı kınadı

CHP Osmaniye de saldırıyı kınadı

26 Ağustos 2016 Cuma 13:15
CHP Osmaniye de saldırıyı kınadı
CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü ve İlçe Başkanı Zafer Palavan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'nde düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı.
İl Başkanı Nedim Ünlü yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: "Artvin'in Ardanuç ilçesine giden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoy güzergâhında öncü güvenlik araçlarına yönelik silahlı saldırı, hem istihbarat zafiyetini hem de terör örgütlerinin ülkemizde elini kolunu sallayarak gezdiğini bir kez daha göstermiştir. CHP olarak teröre karşı tavrımız açık ve nettir. Her türlü teröre karşıyız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi olarak teröre karşı durmaya devam edeceğiz." CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Zafer Palavan da saldırıyı kınadığı açıklamasında şunları söyledi: "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Alçaklığı ve uşaklığı kendilerine yaşam biçimi edinmiş eylemciler şunu bilmelidirler ki CHP bu tür saldırılarla korkutulamayacak ve ilkeli duruşundan asla taviz vermeyecektir."

Son Güncelleme: 26.08.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15