CHP PM toplantısı: "Meclis grubu yönetimi belirlendi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yürütülecek olan CHP Parti Meclisi toplantısı sona erdi. Yaklaşık 5 saat süren kritik toplantıda, kurultay sürecinin başlatılması kararı alındı. CHP Parti Meclisi toplantısının ardından CHP’nin yeni Meclis grup yönetimi de belli oldu. Buna göre; CHP Grup Başkanı Özgür Özel olurken, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır oldu. TBMM Meclis Başkanvekili ise Gülizar Biçer Karaca oldu

03 Haziran 2023 Cumartesi 18:40
CHP PM toplantısı: "Meclis grubu yönetimi belirlendi"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi toplantısı sona erdi.

Partinin genel merkezinde saat 10.00'da başlayan toplantıda, kurultay sürecinin başlatılması kararı alındı.

Öte yandan Parti Meclisi toplantısının ardından CHP’nin yeni Meclis grup yönetimi de belli oldu. Buna göre; CHP Grup Başkanı Özgür Özel olurken, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır oldu. TBMM Meclis Başkanvekili ise Gülizar Biçer Karaca oldu.

Yaklaşık beş saat süren toplantıda, tüm üyelerin istifasının ardından oluşturulacak olan yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve kurultay tarihinin ele alınması bekleniyordu.

Toplantıda, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin analizinin de önemli bir diğer gündem maddesi olması öngörülüyordu.

PM toplantısının ardından gerçekleştirilecek kapalı grup toplantısı ile partinin yeni Meclis yönetiminin belirlenmesi bekleniyordu.

Son Güncelleme: 03.06.2023 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15