CHP ve AKP, Video Konferans Yöntemiyle Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyasi partilerle bayramlaşma video konferans yöntemi ile yapıldı. CHP'de ilk olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun aralarında bulunduğu heyet ile bayramlaşma görüşmesi gerçekleştirildi.

01 Ağustos 2020 Cumartesi 12:50
CHP ve AKP, Video Konferans Yöntemiyle Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyasi partiler ile bayramlaşma video konferans yöntemi ile yapıldı. 

CHP Genel Merkezi'ndeki bayramlaşma görüşmesinde CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Parti Meclisi Üyeleri Deniz Demir, Pınar Uzun ile Ahmet Hakan Uyanık hazır bulundu. 

CHP'de ilk olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun aralarında bulunduğu heyet ile bayramlaşma görüşmesi gerçekleştirildi. 

Görüşme sırasında konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Lale Karabıyık "CHP ailesi olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin tüm teşkilatlarının bayramını kutluyoruz. Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Terörde şehit düşen bütün güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Salgınla mücadele ederken hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.08.2020 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15