CHP'li Öztunç: "Erdoğan Döneminde Kahramanmaraş'tan Kalkan Uçak, Kahramanmaraş'a İnemiyor!"

Erdoğan’ın hafta sonu Aydın’da yaptığı “Şimdi 56 havalimanımız var; Aydın'a bu yakışır” şeklindeki konuşmasını değerlendiren CHP’li Ali Öztunç, “Erdoğan’ın Aydın’daki havalimanına ilişkin iddiası ne kadar doğruysa, ekonomiyle ilgili iddiaları, CHP ile ilgili iddiaları da o kadar doğrudur. Yani, yanlıştır.” Dedi.

17 Ocak 2022 Pazartesi 14:30
CHP'li Öztunç: "Erdoğan Döneminde Kahramanmaraş'tan Kalkan Uçak, Kahramanmaraş'a İnemiyor!"

“Havalimanı Olmayan Aydınlılara Kendini İhbar Etti”

Aydın’da vatandaşın kullanımına açık olan bir havalimanı olmadığını söyleyen ÖZTUNÇ, “ Kendi kendini yalanlamış ama bir yandan da kendisini vatandaşa ihbar etmiş. Memleketim Kahramanmaraş’ta havalimanı var ama İLS GP cihazı olmadığı için uçaklar iniş yapamıyor. ” dedi.

“Türkiye’nin Pisti En Çok Pas Geçilen Havalimanı Kahramanmaraş’ta”

“Erdoğan’ın Aydın’da açtığı fabrikalardan birisi Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize ait olduğu için Kahramanmaraş’tan bir heyeti, Aydın’a götürdüler” bilgisini veren ÖZTUNÇ, “içerisinde milletvekili, vali, müftü, iş insanları ve gazetecilerin olduğu heyeti taşıyan uçak Kahramanmaraş’tan kalkıp İzmir’e indi. Aydın’da havalimanı vardı da neden İzmir’e indi bu uçak? Aynı heyeti geri getiren uçak dönüşte Kahramanmaraş’a da iniş yapamadı. Kahramanmaraş semalarında 5 tur atan uçak Gaziantep’e iniş yaptı. Milyonlarca lira harcanarak yapılan havaalanına uçaklar inemiyor. Çünkü yıllardır bir yaklaştırma cihazı Kahramanmaraş havalimanına konulamıyor. Çünkü AKP, Kahramanmaraş’ı çantada keklik görüyor ve Kahramanmaraş’a değer vermiyor. Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a yakıştırdığı da budur” dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2022 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15