"Dindarlar AKP'deki ÇÜRÜMEYİ, YOZLAŞMAYI görmeye başladı"

HDP'DEN ADAY OLAN ESKİ MAZLUM DER BAŞKANI: TARİKATLAR İNSANLARI DİNDEN DOĞUTTU! DİNDARLAR AK PARTİ'DEKİ ÇÜRÜMEYİ YOZLAŞMAYI GÖRMEYE BAŞLADI

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:50
"Dindarlar AKP'deki ÇÜRÜMEYİ, YOZLAŞMAYI görmeye başladı"

HDP'den milletvekili adayı olan Mazlum-Der eski Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu, tarikat ve cemaatlerin iktidar hırsı içinde olduklarını söyleyerek, insanları dinden soğuttuklarını ileri sürdü. Gergerlioğlu, "Yavaş yavaş dindar insanlar da Ak Parti'deki çürümeyi, kokuşmayı, yozlaşmayı görüyor" dedi.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan Gergerlioğlu, tarikat ve cemaatlerin Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gazete ilanları ile destek vermesini eleştirdi. Gergerlioğlu, cemaatlerin iktidar hırsı içinde olduklarını söyleyerek, "Ülkedeki bozulmayı, kokuşmayı ve çürümeyi göremiyorlar" dedi.

"CEMAATLER İKTİDAR HIRSI İÇİNDE ÜLKEDEKİ ÇÜRÜMEYİ GÖREMİYORLAR İNSANLARI DİNDEN SOĞUTTULAR"

"Ahlak ve adalet kitabının takipçileri olduğunu söyleyen cemaatler şuanda büyük bir fanatizm, iktidar hırsı ve şehveti içinde. Ülkedeki bozulmayı, kokuşmayı ve çürümeyi göremiyorlar. Onlar için iktidara yakın olmak büyük marifet, iktidardan nimetlenmek büyük bir marifet, vakıfları için yer, arsa almak büyük bir marifet. Benim en çok eleştirdiğim ve beni kahreden kesim bu tür islami camialar çünkü kavramların içini boşaltarak değer erozyununa yol açtılar. İnsanları dinden soğutan din propagandası yapan bu cemaatler oldu."

"DİNDARLAR AK PARTİ'DEKİ ÇÜRÜMEYİ GÖRÜYORLAR"

Gergerlioğlu, Ak Parti'ye geçmişte destek veren dindar insanların da yavaş yavaş Ak Parti'den uzaklaştığını şu sözlerle ileri sürdü:

"Yavaş yavaş dindar insanlar da Ak Parti'deki çürümeyi, kokuşmayı, yozlaşmayı görüyor. Kimisi gözlerindeki perdeyi kolay kolay indiremiyor ama bir kısmı bunu görmeye başladı."

https://www.youtube.com/watch?v=vVeWCpu6z9Q&feature=youtu.be

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15