Ekrem İmamoğlu 1 günde tam 5 ile gidecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 7 Mayıs Pazar günü vereceği mitingler sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu aynı gün sırasıyla Çorum, Kırıkkale, Sivas, Erzurum ve Kırşehir'de mitinge katılacak.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 11:35
Ekrem İmamoğlu 1 günde tam 5 ile gidecek

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne 8 gün kala partiler mitinglerine hız verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olarak mitinglere katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun miting trafiği ise baş döndürdü.

İmamoğlu 7 Mayıs Pazar günü ilk mitingini Çorum'da yapacak. Çorum Halk Buluşması saat 11.30'da başlayacak. Yapılan duyurulara göre Kırşehir'de de İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile birlikte Cacabey Meydanı'nda saat 12.00'de başlayacak halk buluşmasına katılacak.

Daha sonra İmamoğlu Kırıkkale'de düzenlenecek halk buluşmasına katılacak. Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingin 14.00'te başlaması planlanıyor. İmamoğlu saat 15.00'te de Sivas'ta olacak. Mevlana Meydanı'nda düzenlenecek miting saat 15.00'te başlayacak.

Günün son mitingi ise Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı'nda yapılacak. İmamoğlu saat 18.00'de başlayacak mitinge de katılacak.

Bu yoğun miting trafiği sosyal medyada gündem oldu. Duyurusu yapılan mitinglere İmamoğlu'nun nasıl katılacağı, kaç dakika konuşma yapacağı ve yetişip yetişemeyeceği konuşuldu. Çorum'daki ilk miting ile devamında Kırşehir'de yapılacak miting arasında yarım saat bulunuyor.

Son Güncelleme: 06.05.2023 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15