Faik Öztrak: Koskoca Türkiye’yi yabancılar için eğlence parkı yaptılar

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Koskoca Türkiye’yi yabancılar için 'eğlence parkı' yaptılar. Memleket 'bir milyoncu mağazasına' döndü" yorumunda bulundu.

07 Ağustos 2022 Pazar 13:13
Faik Öztrak: Koskoca Türkiye’yi yabancılar için eğlence parkı yaptılar

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Koskoca Türkiye’yi yabancılar için 'eğlence parkı' yaptılar. Memleket 'bir milyoncu mağazasına' döndü" dedi.

Öztrak, "Geleneksel Türk kahvaltısı ve tüm bunlar 12 dolara... Nasıl bir ülke.." paylaşımını yapan bir Twitter kullanıcısının tweetini alıntılayarak, "Erdoğan Şahsım Rejimi 'eve deli, ele iyi' derken boşa söylemiyoruz. Koskoca Türkiye’yi yabancılar için 'eğlence parkı' yaptılar. Memleket 'bir milyoncu mağazasına' döndü. Benim vatandaşım kendi ülkesinde yiyecek ekmek bulamazken, el oğlu 12 dolara mükellef kahvaltı ziyafeti çekiyor." ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 07.08.2022 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15