Gökçek'ten AKP'li Yazıcı'ya: Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım!

MHP'nin belediye başkanı adayı olacağı iddia edilen Melih Gökçek, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın yaptığı ‘yolsuzluk' göndermesine çok sert yanıt verdi.

25 Ekim 2018 Perşembe 14:14
Gökçek'ten AKP'li Yazıcı'ya: Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, MHP'nin 2019'daki yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddia edilen Melih Gökçek için “Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevi bırakması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım” demişti.

Gökçek, Yazıcı'nın bu ifadelerine sosyal medya hesabı Twitter'da şu sözlerle yanıt verdi:

"Ya sabır celle celalühü…Davama zarar vermemek için susmaya devam ediyorum… Benimle ilgili kamuoyununun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin…Hadi yiğitsen devam et…Sabrımı taşırma… Vallahi tozunu atarım…"

Son Güncelleme: 25.10.2018 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15