İmamoğlu'ndan Alaattin Çakıcı Tepkisi: Hiçbir Tehdide Fırsat Vermeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, organize suç örgütü liderliği nedeniyle hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, "Hak, hukuk ve adaletten şaşmadan, aklın ve bilimin kılavuzluğunda Türkiye 2. yüzyılına safralarından arınmış olarak yürüyecektir. Bu yolda hiçbir tehdide fırsat vermeyeceğimiz görülecektir" dedi.

18 Kasım 2020 Çarşamba 09:34
İmamoğlu'ndan Alaattin Çakıcı Tepkisi: Hiçbir Tehdide Fırsat Vermeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, organize suç örgütü liderliği nedeniyle hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, "Hak, hukuk ve adaletten şaşmadan, aklın ve bilimin kılavuzluğunda Türkiye 2. yüzyılına safralarından arınmış olarak yürüyecektir. Bu yolda hiçbir tehdide fırsat vermeyeceğimiz görülecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin girişimleriyle Af Kanunu kapsamında, organize suç örgütü liderliği nedeniyle hüküm giyerek girdiği cezaevinden çıkan Alaattin Çakıcı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Akıllı ol' diyerek tehdit etmesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. 

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hak, hukuk ve adaletten şaşmadan, aklın ve bilimin kılavuzluğunda Türkiye 2. yüzyılına safralarından arınmış olarak yürüyecektir. Bu yolda hiçbir tehdide fırsat vermeyeceğimiz görülecektir" ifadelerine yer verdi. 

Son Güncelleme: 18.11.2020 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15