'İYİ Partili ismin elini sıktı' diye MHP'den ihracına karar verildi!

MHP Meram İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı Hakkı Altuntaş, paylaştığı fotoğraf üzerine partisinden atıldı. Altuntaş, işyerini ziyaret eden İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un elini sıktığını gösteren fotoğrafı paylaşması üzerine partisinden ihraç edildiğini duyurdu.

19 Kasım 2022 Cumartesi 19:52
'İYİ Partili ismin elini sıktı' diye MHP'den ihracına karar verildi!

MHP Konya İl Teşkilatı'na bağlı Meram İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı Hakkı Altuntaş, paylaştığı fotoğraf üzerine partisinden ihraç edildi. Altuntaş yaptığı açıklamada, işyerini ziyaret eden İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un elini sıktığını gösteren fotoğrafı paylaşması üzerine partisinden ihraç edildiğini söyledi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Altuntaş, partisinin aldığı karar üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İşyerimize müşteri olarak gelen, İYİ Parti Konya Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş'un elini sıkıp 'hoş geldin onur verdin, her zaman bekleriz' diyerek diğer müşterilerin gelmesine vesile olsun diye her müşteride yaptığım gibi iznini alarak resmini paylaştım. Bu paylaşımdan dolayı Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman'ın kesin ihraç istemiyle İl Başkanlığına talep yazısı üzerine il disiplin kurulu tarafından muhalif millet vekilinin müşteri bile olsa elini sıkarken fotoğraf paylaşmam ve 'onur verdiniz' demem gerekçesi ile Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden çıkarıldığım tarafıma tebliğ edilmiştir "  ifadelerine yer verdi.

Altuntaş, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Benim hemşehrilerimize hizmetim aynı aşkla ve şevkle halka hizmet hakka hizmet düsturu ile ve yaradılanı yaradandan ötürü sevmek terbiyesi ile her platformda devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Son Güncelleme: 19.11.2022 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15