Karamollaoğlu: Beni 6'lı masaya bir bakıma Erdoğan itti; anlaşamamakta anlaştık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6’lı masaya kendisini, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın "ittiğini" söyledi.

27 Eylül 2022 Salı 09:50
Karamollaoğlu: Beni 6'lı masaya bir bakıma Erdoğan itti; anlaşamamakta anlaştık

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Hürriyet yazarı Hande Fırat'a konuştu. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçmişte yaptığı iki görüşmeye dikkati çekti ve o görüşmelerden sonra “Anlaşamamakta anlaştık” dediğini hatırlattı.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

"İlk başlangıçta böyle bir birliktelik (6’lı masa) içinde olmayı düşünmedim. Sonunda Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde oldu.

(Erdoğan sizi bu masaya itti mi?) Bir bakıma öyle oldu.

Siyasi manevraları en iyi Sayın Erdoğan beceriyor. Türkiye’nin meseleleri müzakereye ihtiyacı var. Tayyip Bey bunu sağlamış olsaydı...

Dünyadaki liderlere bakınca en kıdemli iki, üç lider var. Onlardan biri de Sayın Cumhurbaşkanı. Diyalog kurmakta rahat. Bir de içerde kurmuş olsaydı bu diyaloğu... Ancak artık kendi arkadaşlarıyla bile konuları enine boyuna tartışmıyor."

Yazının tamamı için tıklayın.

Son Güncelleme: 27.09.2022 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15