Kılıçdaroğlu: Kuvayı Milliye hareketini tekrar yaratmak zorundayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuvayı Miliye hareketinin yeniden yaratılması gerektiğini savundu.

17 Eylül 2019 Salı 16:06
Kılıçdaroğlu: Kuvayı Milliye hareketini tekrar yaratmak zorundayız

Kılıçdaroğlu, Merkezefendi ilçesinde 7 Haziran'da yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın adının verildiği parkta düzenlenen törene katıldı. Tören öncesi Arslan'ın ailesiyle görüşen Kılıçdaroğlu, ardından buradaki kalabalığa seslendi.

Kılıçdaroğlu "Tekrar bir Kuvayı Milliye hareketi yaratmak zorundayız. Yeniden birleşmek zorundayız. O nedenle önümüzde belki seçimler olacak. O seçimlerde de yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı, birinci aşamayı, ikinci aşamada tamamlayacağız. Ülkesini seven, yurdunu seven, vatanını seven, bayrağını seven herkesin desteğini istiyorum" dedi.

"Benim bireysel hiçbir talebim yok" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette bir çocuk yatağa aç giriyorsa, o herkesten önce benim derdim olmak zorundadır. Bir kişi işsiz ise ona iş bulmak da benim derdim olmak zorundadır" diye konuştu. 

 

Son Güncelleme: 17.09.2019 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15