Kılıçdaroğlu: "Mütedeyyin gençlerin yeri de Millet İttifakı'dır, Cumhur İttifakı kadına şiddeti savunan bir birlikteliğe dönüşmüştür"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı kadına şiddeti savunan bir birlikteliğe dönüşmüştür" dedi.

15 Mart 2023 Çarşamba 10:19
Kılıçdaroğlu: "Mütedeyyin gençlerin yeri de Millet İttifakı'dır, Cumhur İttifakı kadına şiddeti savunan bir birlikteliğe dönüşmüştür"

Kılıçdaroğlu,  AKP ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmelerinde yeniden gündeme gelen 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un yürürlükten kaldırılması talebine ilişkin paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Son gelişmeler şunu net göstermiştir ki, mütedeyyin gençlerin yeri de Millet İttifakıdır. Üzülerek görüyorum ki, Cumhur İttifakı kadına şiddeti savunan bir birlikteliğe dönüşmüştür..." 

Son Güncelleme: 15.03.2023 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15