Kılıçdaroğlu tazminat davasına sadece gülümsedi; "Halkın gerçek gündemine dikkat çekin"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dünkü CHP MYK’da “sözcü cumhurbaşkanı” ifadesi nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkında açtığı 1 milyon liralık tazminat davası hakkında gelen sorulara gülümseyerek yanıt verdiği, yorum yapmadığı belirtildi.

12 Ocak 2021 Salı 09:54
Kılıçdaroğlu tazminat davasına sadece gülümsedi; "Halkın gerçek gündemine dikkat çekin"

Milliyet’ten Mehtap Gökdemir’in haberine göre, CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Genel Merkezi’nde dün toplandı. MYK’da “Cumhur İttifakı” ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ziyaretler de gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre toplantıda, “Kararsız seçmen, genç seçmen iktidardan uzaklaşıyor, telaş var” yorumu yapıldı. Öte yandan MYK’da Erdoğan’ın, “sözde Cumhurbaşkanı” ifadesi nedeniyle Kılıçdaroğlu hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açması ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları da konuşuldu.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin açıklamasına ilişkin olarak, “Ciddiye alınmaması gerektiği” değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu’nun, kurmaylarına, “Halkın gerçek gündemini anlatın, paylaşın her yerde. Dinleyin, esnaf çok zor durumda, çiftçi çok zor durumda. İşsizlik çok büyük. Bu dayanaksız, mesnetsiz, gündemin üzerini örtmeye yönelik sözlere cevap bile vermeyin” dediği belirtildi.

CHP liderinin Cumhurbaşkanı’nın kendisi hakkında açtığı davanın gündeme getirilmesi üzerine gülümseyerek karşılık verdiği yorum yapmadığı ifade edildi.

Son Güncelleme: 12.01.2021 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15