Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet "Sığınmacı" yanıtı: "Seçimin ertesi gününde 2 yıllık 'dönüş planı' başlayacak!"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sığınmacılara dair açıklamalarına tepki göstererek, "Er ya da geç geleceksin kaçtığın seçime ve bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek" dedi.

09 Mayıs 2022 Pazartesi 15:57
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet "Sığınmacı" yanıtı: "Seçimin ertesi gününde 2 yıllık 'dönüş planı' başlayacak!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sığınmacılara yönelik 'sonuna kadar sahip çıkacağız' çıkışına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan? Er ya da geç geleceksin kaçtığın seçime ve bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek. Seçimin ertesi günü de 2 yıllık “Dönüş Planı” başlayacak. Bakalım el mi yaman bey mi!" dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde MÜSİAD'ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri Töreni'nde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Ülkemize hicret eden ama Suriye ama Afganistan ama Pakistan... Fark etmiyor. Ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.05.2022 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15