Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan video: "Vatanı seven sandığa gelsin!" İşte detaylar...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimleri ile ilgili yayınladığı yeni videoda, "Vatanımızı bırakmayacağız" dedi. Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven, sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız" ifadesini kullandı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:58
Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan video: "Vatanı seven sandığa gelsin!" İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan 28 Mayıs seçimlerine ilişkin olarak paylaştığı yeni video ile, "Türkiye için karar ver" dedi. Kılıçdaroğlu, videosunun odağına; sığınmacı meselesini, Kahramanmaraş depremlerinde yaşananları, Ergenekon ve Balyoz davalarını, "Kozmik Oda" konusunu aldı. 

Kılıçdaroğlu, gençlere de, "Ölü toprağını atın üstünüzden" diye seslendi. 

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Biz bu vatanı sokakta bulmadık. 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Sınır namustur. Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sığan bu başı bozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız. 

Kadınlara eşya gibi bakıp onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara, evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız. 

Daha düne kadar BOP'un (Büyük Orta Doğu Projesi) eş başkanı olan, şimdilerde ise kapısında el pençe divan durduğu Rusya'nın güdümüne giren çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız. 

10 binlerce vatandaş depremde canından olurken, korkusundan deprem sabahı askere dur emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarını işine gelince Kürt, işine gelmeyince PKK'lı, mütedeyyin, FETÖ'cü diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. 

Amerika ve FETÖ ile iş birliği yapıp milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz'da, Ergenekon'da vatansever subaylarımızı hapse tıkanlara, ordunun en mahrem yeri olan Kozmik Oda'yı namertlere açıp onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Vatanını seven, sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler, türlü yalanlarla, yanlış algılarla, sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar.

Siz, gençler; ayağa kalkın. Ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız, mutlaka!"   

Son Güncelleme: 17.05.2023 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15