Kılıçdaroğlu’ndan Kocaoğlu’na teşekkür

İzmir Bergama'daki mitignde konuşan Kılıçdaroğlu "17 yılda AKP'yi iktidara getiren AKP seçmeni kardeşlerimiz saygı duyarız ama Türkiye'nin artık vicdan muhasebesi yapması gerek." dedi. Kılıçdaroğlu kürsüye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu çağırarak özel bir teşekkür konuşması yaptı.

16 Mart 2019 Cumartesi 13:38
Kılıçdaroğlu’ndan Kocaoğlu’na teşekkür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Bergama ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingte konuştu.

Sözlerine “Bergama tarih kokan bir şehir. Az önce yüzme havuzumuzu açtık, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın yolu onları sanatla, sporla buluşturmaktır.” diye başlayan CHP lideri AKP hükümetlerini eleştirdi.

“VİCDAN MUHASEBESİ YAPMAK GEREKİR”

Kılıçdaroğlu “Bir parti düşünün 17 yıl ülkeyi kesintisiz yönetmiş olsun. 17 yıl tek başına, 17 yılda istediği kanunu, genelgeyi çıkarsın istediğini atasın. 17 yılda 82 milyondan vergi toplasın, 17 yılda 70 milyar dolarlık özelleştirme yapsın, milyarlarca dolar borçlansın. Sonra da vatandaşı soğan kuyruğuna soksun. 17 yılda AKP’yi iktidara getiren AKP seçmeni kardeşlerimiz saygı duyarız ama Türkiye’nin artık vicdan muhasebesi yapması gerek.” diye konuştu.

KOCAOĞLU’NA ÖZEL TEŞEKKÜR

Kılıçdaroğlu kürsüye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu çağırarak özel bir teşekkür konuşması yaptı.

Son Güncelleme: 16.03.2019 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15