Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş cinayeti mesajı: "4 ay sonra görüşeceğiz, adalet tecelli edecek; bu iş torbacılarla kalmaz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş'in ailesine seslendi. CHP lideri, "Acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz" dedi. "Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak" diyen Kılıçdaroğlu, "4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz" ifadesini yazdı.

28 Ocak 2023 Cumartesi 23:13
Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş cinayeti mesajı: "4 ay sonra görüşeceğiz, adalet tecelli edecek; bu iş torbacılarla kalmaz"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklama yaptı. "istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"'Adalet yoksa niye yaşayalım? Ben içime taş basarak oğlumun toprağıyla duruyorum' diyen acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz.

Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz.

Acılı anneye ve aileye bir kez daha sabır diliyorum. Tüm halkımızdan, merhumun ruhuna okunacak bir mevlidi bile yasaklayan zihniyete karşı Sinan Ateş ve ailesi için dua etmelerini istiyorum."

Son Güncelleme: 28.01.2023 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15