Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya "Uyuşturucu baronları" tepkisi: "Onurun, şerefin varsa istifa edersin!"

CHP Genel BaşkaCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Soylu'yu istifaya çağırdı.

01 Kasım 2022 Salı 13:29
Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya "Uyuşturucu baronları" tepkisi: "Onurun, şerefin varsa istifa edersin!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu Yoksulluk Dayanışma Ağı Kurucusu Hacer Foggo ile beraber uyuşturucu sorunu hakkında çektiği videonun ardından "Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!" paylaşımını yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu, "Bana diyorlar ki 'İspat' et. Ya siz bunları görmüyor musunuz? Sırtını mafyaya dayarsan zaten bunları göremezsin. Bana dönüp diyorsun ki 'İspatla'. İşte ispatladım, ne yapacaksın. Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

"Türkiye bir yol ayrımına geldi ve Türkiye'yi alıp çağdaş uygarlığı aşmak hedefine yöneldik biz. bu hedefi ne pahasına olursa olsun gerçekleştireceğiz. Adalet için de yapacağız bunu. 

Vefa Salman tepkisi: Boynumuzu giyotine mi uzatalım! 

(Vefa Salman tepkisi) O savcıya söylüyorum, talimatın nereden geldiğini gayet iyi biliyorum hangi gerekçeyle geldiğini de biliyorum.

"Boynumuzu giyotine mi uzatalım! Mücadelemizi sürdüreceğiz. Vefa Salman bizim onurumuzdur gururumuzdur.

"Türk Hava Kurumu'nun oteli ele geçirilmeye çalışılıyor, kim alırsa onun burnundan fitil fitil getireceğim"

"Türk Hava kurumu kayyumlar tarafından yönetiliyor biliyorsunuz. İstanbul'da güzel bir oteli var kirada. Bu oteli ele geçirmek istiyorlar bununla ilgili olarak yargıda süren bir dava var, bu davayı özellikle hukukçu arkadaşlarımız yakından takip etsinler. Var olan bütün kaynaklarını hortumladılar, bir oteli kaldı şimdi oteli de ele geçirmeye çalışıyorlar. O oteli kim alırsa onun burnundan fitil fitil getireceğim. 

Erdoğan'ın açıkladığı vizyon belgesine: Gel, vizyon neymiş sana öğreteyim

"Sandık gelecek adalet isteyen herkes, hangi görüşten olursa olsun adaleti kim istiyorsa bize katılacak. Ve biz bu ülkeye adaleti getireceğiz. efendim bir vizyon belgesi açıklandı. Nedir özü bilmiyorum ama bir cümle önemliydi. 'Gelin hep beraber bu vizyon belgesinin içine dolduralım' dendi. Bütün vatandaşlarıma seslenmek isterim, özellikle de bu ülkenin aydınlarına seslenmek isterim, bir siyasetçinin bir vizyon belgesi otaya koyabilmesi için önce dünya tarihi bilmesi lazım. Kendi ülkesinin tarihini bilmesi lazım. yok olan bir Osmanlı'dan genç bir TC devletinin ortaya çıktığını ilmesi lazım. Bilimdeki ve teknolojideki gelişmeleri bilmesi lazım. Siz bir vizyon ortaya koyacaksanız bunları bilmek zorundasınız. Yetmez. aynı zamanda bu ülkenin düşünce insanlarıyla bir araya gelmeniz lazım. Dünyanın gidişatını görmeniz, teknolojideki hızlı gelişimi kavramanız lazım. Tartımda demokraside, sanayine, ileri teknolojide, sosyal yaşamda bütün bunları bilmeniz lazım. Bir hedef ortaya koymanız lazım. Ven arada bir erdoğan'a bir çağrı yapıyorum yine yapayım eğer vizyonerliğin ne olduğunu bana anlatmak istiyorsan senin televizyon kanallarında ben hazırım. Gel, gel, gel, kaçma, gel, vizyon neymiş sana öğreteyim. Efendim işi fazlaymış da bilmem neymiş de. İşi fazladır malı götürmek konusunda işi çok fazla! Vizyonermiş ne vizyonu! ayrıca kendisine bir tavsiyem de olsun ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini okusun. TC tarihinin en önemli siyasal belgelerinden biridiri bu. 

"İradesi teslim alınış kişiye en büyük desteği yapan da Bahçeli'dir"

"İradesi teslim alınış kişiye en büyük desteği yapan da Bahçeli'dir.

"Bugün Türkiye'de yer altı suç örgütleri at koşturuyorlar"

"Bugün Türkiye'de yer altı suç örgütleri at koşturuyorlar. İlk kez bu gerçeği görüp ikinci yüzyıla çağrı beyannamesinde bunu ifade ettik. Liyakat sistemi, liyakat olmazsa adalet olmaz zaten. İşi ehline verin. hayır bizim adamımız. Gerçek milliyetçi gerçek yurt sever biziz."

"AK Parti’ye oy veren, şu anda il ve ilçe başkanlıklarında görev yapan belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine bir soru sormak isterim. Aynı soruyu MHP’li kardeşlerime de sormak isterim; Saray hükümeti kime çalışıyor? Çiftçilere sorsunlar, saray sana ne verdi? Bu soruyu ben sormayayım gidip Ziraat birliği başkanına sorun, Türkiye hayvan yetiştiriciliği birliğine sorun. Sorun bakalım benim söylediğim dertleri anlatacaklar mı? Kendi vicdanınıza da sorun bu ülkede toprak mı bitti canlı hayvanından bakliyatına kadar dışarıdan geliyor! O kadar büyük aymazlık içindeler ki tarım bakanı bile tarımda ne var ne yok diye Venezuella'ya gidiyor, bir başka bakan gidiyor Fransa'ya yaptığı katkı dolayısıyla madalya veriliyor. Bir de bunu bakanlığın sitesine koyuyor. Pes doğrusu pes. 

"Faizin ağa babaları bunlar; cumhuriyete ve alın terine düşman bunlar"

Faizin ağa babaları bunlar. Hazinenin internet sayfasında yer alan rakamlar. Şubat ayında ana para olarak 15 milyar lira, faiz olarak 17 milyar lira ödemişiz. Mart ayında 17 milyar lira ana para, 21 milyar lira faiz ödemişiz. Ana parada çok daha fazla faiz ödeyen bir Türkiye gerçeğiyle karşı karşıyayız. O nedenle Türkiye’nin ekonomik açıdan bağımsızlığı tehlikededir diyorum. Faiz atağı içinde Türkiye sürüklenmişse ciddi bir sorunumuz var.

İki şeye dümen bunlar, saray hükümeti ve onun avenesi. Bir, gerçekten de cumhuriyete, iki üretene ve alın terine düşmanlar. Bunların tek dostu tefeciler.

Soylu'ya "uyuşturucu baronları" tepkisi: Onurun, şerefin varsa istifa edersin

Sevgili yol arkadaşlarım dün akşam uyuşturucu salgınıyla ilgili bir video yayımladım. Yabancı mafyayı da bunlar ülkeye ithal ettiler. Kara paralarını davet ederek ettiler. Bunun için bir değil birden fazla özel kanun çıkardılar. Biz bunalara itiraz ettik ama çıkardılar. Uyuşturucu parasını getirirsen uyuşturucu baronunu da davet ediyorsun demektir. Davetiye çıkardılar resmen, baronlar fink atıyor. İspatla demiş fotoroman, hay hay ispatlayayım. Son birkaç ayda olan olayları hatırlayalım. Sırbistan’da kırmızı bültenle  aranan en kanlı suç örgütü lideri İstanbul’a öldürüldü. Bunun İstanbul’da ne işi var? Çünkü İstanbul’u kendisinin korunduğu bir mekân olarak görüyor. Azarbeycan’lı mafya lideri Ataşehir’de öldürüldü. İstanbul’un ortasında AVM’lerde Gürcü ve İranlılar çatıştılar. Herkes izledi. Antalya’da bir başka mafya lideri öldürülmüştü Afgan baronlar zaten İstanbul’da. Uyuşturucunun koç başlılığını yapıyorlar. Orta Doğu’nun en büyük uyuşturucu baronunu ise hapishaneden çıkarıp bıraktılar. Birileri devreye girdilere, en büyük uyuşturucu baronunu bir kararla bıraktılar. Bana diyorlar ki ispat et, yav bunları siz görmüyor musunuz? Sırtını mafyaya dayarsan bunları göremezsin. Tarihsizliğinde bana dönüp diyorsun ki bunu ispatla. İşte ispatladım ne yapacaksın? Onurun şerefin varsa istifa edersin ya. O değil sadece sarayın da bırakması lazım. Türkiye şu anda Avrupa’nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında geliyor. TC cumhuriyeti tarihinde böyle rezalet görmemişti. Pisliğe battık, devlet çürümeye başladı. Kirli paralar kirli insanları şehirlerimize getirdiler. Türkiye’nin bütün coğrafyasına yayıldılar.

“Polisleri intihara sürükleyen bir düzen inşa ettiler bunlar, Allah kahretsin bu düzeni”

Hemen ifade edeyim fotoroman için yeni fotoğraf fırsatları çıktı, hiç kaçırmasın. Ama polislerimizi sarayın pisliğini kapatmak için kullanmaya kalkmasın, o polisler benim canımdır, onların bütün sorunlarını biliyorum. Onları intihara sürükleyen bir düzen inşa ettiler bunlar. Bu pislik düzen. Allah kahretsin bu düzeni. Bu saray iktidarı evlatlarımızı uyuşturucu baronlarına peşkeş çektiriyor. Üç günlük iktidarda kalma uğruna.

"Allah belanızı versin"

Uyuşturucu kullanımı 110 yaşına kadar düştü. Gerçekten de on yaşındaki bir çocuğun uyuşturucu kullanmak ne demektir? Allah belanızı versin başka ne denir! bi saray iktidarı kendi evlatlarına bunu nasıl yapar Allah aşkına!

Son Güncelleme: 01.11.2022 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15