Kulis: "Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek"

Seçimlerde yüzde 5 oy alarak ikinci tur için önemli bir konuma gelen ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği netleşmeye başladı.

18 Mayıs 2023 Perşembe 09:39
Kulis: "Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek"

Seçimlerde yüzde 5 oy alarak ikinci tur için kilit isim haline gelen ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın cephesinde ağırlıklı görüşün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde olduğu öğrenildi.

Oğan’ın Kılıçdaroğlu’nu destekleme noktasındaki pazarlığın ise özellikle bakanlık talebi üzerinden sürdüğü öğrenildi.

Gazete Pencere’nin edindiği bilgilere göre, Oğan’ın özellikle İçişleri Bakanlığı’nı talep ettiği, bunun yanı sıra Kılıçdaroğlu’nun kazanması durumunda yeni kurulacak Göç Bakanlığı’nın da Oğan’a teklif olarak götürüldüğü öğrenildi.

Bugün ya da yarın Oğan’ın kararı açıklayacağı takvim olarak duyurulan 19 Mayıs'ta iki lider arasında bir görüşme yapılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 18.05.2023 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15