Millet İttifakı liderlerinden toplantı sonrası ortak açıklama: "Masamız aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır, hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!"

Millet İttifakı üyesi beş parti liderinin Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki toplantısı sona erdi. Toplantı ardından yayımlanan ortak metinde "Kararlılık" mesajı verildi. Beş lider tarafından yayımlanan bildiride, "Düne ve bugüne sıkışmadan, “Yarının Türkiye”sini inşa ve ihya etmekte kararlıyız!" denildi. Ortak Cumhurbaşkanı adayının 6 Mart Pazartesi günü açıklanacağı vurgulandı.

04 Mart 2023 Cumartesi 22:52
Millet İttifakı liderlerinden toplantı sonrası ortak açıklama: "Masamız aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır, hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olarak belediye başkanlarına yönelik çağrısının ardından Millet İttifakı üyesi beş partinin lideri, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde toplandı. Saat 17:00'de bir araya gelen liderlerin toplası yaklaşık 5 saat sürdü.

Pazartesi  günü saat 14.00'te yeniden bir araya geleceğini bildiren beş parti, toplantı sonunda ortak metin yayımladı. "Masamız ilk gün hangi ilke ve hedefler doğrultusunda kurulduysa, bugün de yine aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır" ifadelerinin yer aldığı ortak metinde şu açıklamaya yer verildi: 

"Millet İttifakı olarak, bugün Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geldik. Ülkemizin tüm toplum kesimlerinin en geniş yelpazede temsil edildiği ve bizatihi milletimizin kurduğu masamız ilk gün hangi ilke ve hedefler doğrultusunda kurulduysa, bugün de yine aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır.

"Millet İttifakının belediye başkanları çalışmalarını sürdürmektedir"

Hiçbir gelişme milletimizin deprem felaketi dolayısıyla yaşamakta olduğu acıların ve bu acılara sebep olan yönetim zafiyetinin üstünü örtemez. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, bütün bu yönetim zafiyetlerine son vereceğimizi ve ayrıca tüm vatandaşlarımızı güvenli şehirlerde ve güvenli konutlarda yaşatmak için gerekli tedbirleri alacağımızı taahhüt ediyoruz. Millet İttifakının belediye başkanları da şimdiden bu taahhütlerin gereğini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

"İnsan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz"

Bizler, yola çıktığımız ilk günden beri ortak akıl, istişare ve uzlaşı ile bir süreç yürütüyoruz. Yeni bir dönemin şafağında olduğumuzun bilinciyle; bu topraklarda umudu yeniden yeşertecek ve güzel ülkemizde insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz.

"Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!"

Düne ve bugüne sıkışmadan, “Yarının Türkiye”sini inşa ve ihya etmekte kararlıyız! Bizler, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdini dışarda bırakmadan, hiç kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz.

Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!

Bu çerçevede; bir önceki toplantımızda karara vardığımız gibi, 6 Mart Pazartesi günü tekrar Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz. Ortak bir anlayışa ulaştığımız 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız."

Son Güncelleme: 04.03.2023 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15