Saadet Partisi'nden yeni video: "Gerçekten yerli ve milli mi?"

Saadet Partisi, "Gerçekten yerli ve milli mi? Türkiye için karar ver" notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, videoyu "Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi? Türkiye için karar ver" notuyla paylaştı.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 10:02
Saadet Partisi'nden yeni video: "Gerçekten yerli ve milli mi?"

Söz konusu videoda; AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Orta Doğu Projesi'ne (BOP) ilişkin şu ifadelerine yer verildi:

"Türkiye'nin Orta Doğu'da bir görevi var. Nedir o görev? Biz geniş Orta Doğu ve Kuzey Afrika projesinin eş başkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi yapıyoruz.

…Diyarbakır'ı istiyorum ki şu anda ABD'nin de düşündüğü Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) var ya, ‘Genişletilmiş Orta Doğu' yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız, merkez olabilir.

…Türkiye'de bir şeyler söyleniyor. ‘Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı BOP'un Eş Başkanıdır, oradan çekilsin.' Bunu anlatmak istiyorum. BOP'un amaçları bellidir ve o amaçların içerisinde Türkiye'nin üstlendiği görev de bellidir.

…Ellerine bir kağıt almış dolaşıyorlar, ABD'nin bir projesidir diye. Bunu ispat ederlerse biz her şeye varız. Ama ispat edemezlerse alçaktırlar, namussuzdurlar."

Videonun sonunda Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde kullanılacak oy pusulasının görüntüleri yer alıyor ve video Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na evet mührü basılmasıyla sona eriyor.

Son Güncelleme: 29.05.2023 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15