Selahattin Demirtaş: "Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize"

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü açıklamaları sonrasında yaptığı ilk paylaşımda "Bir de HDP'ye kulak verin. Çözüm birlikte, beraberlikte, güçlü demokraside. Hep birlikte kazanacağız" dedi.

04 Mart 2023 Cumartesi 17:43
Selahattin Demirtaş: "Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize"

İyi Parti lideri Akşener'in ağır ithamlarda bulunarak Altılı Masa'dan kalktığını açıklamasının ardından Demirtaş, sosyal medya hesabından yorum yaptı.

HDP Eş Genel başkanı Mithat Sancar'ın bugünkü açıklamalarından bir bölümü paylaşımına ekleyen Demirtaş, "Bir de HDP'ye kulak verin. Çözüm birlikte, beraberlikte, güçlü demokraside. Hep birlikte kazanacağız." dedi.

Demirtaş, "Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize. Sen ben yok, BİZ varız ve birlikte başaracağız.

Merak etmeyin, liderlerin de sadece bir oyu var, aynen sizin gibi. Mühür sizin elinizde. Güzel yarınlar sizin elinizde. Siz halksınız. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin." 

Son Güncelleme: 04.03.2023 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15