SP lideri Karamollaoğlu 'Erdoğan'ın davetinin reddettiklerini' açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Cumhur İttifakı'na davet ettiğini ancak bu daveti kabul etmediğini söyledi.

21 Kasım 2021 Pazar 09:24
SP lideri Karamollaoğlu 'Erdoğan'ın davetinin reddettiklerini' açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 10 Kasım'da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de yaptıkları görüşmenin sonrası perde arkasını anlattı.

ERDOĞAN'IN İTTİFAK DAVETİNİ REDDETTİ

Sözcü'den Ruhat Mengi'ye konuşan Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak davetinde bulunduğunu, kendisinin ise "Denetlemeyen bir sistemin içinde bulunmayı biz arzu etmeyiz" cevabını verdiğini ifade etti.

GÖRÜŞMEDE ÜÇLÜ KOLTUK DETAYI

10 Kasım'da gerçekleşen görüşme 2 saat 20 dakika sürmüştü. Görüşmeye dair yayınlanan görüntülerde Erdoğan'ın Karamollaoğlu'nu yanındaki tekli koltuk yerine üçlü koltuğa oturtması dikkat çekmişti.

Görüşmeye sonrası açıklama yapan Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.11.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15