Abdullah Avcı'dan geri dönüş yorumu; "Büyük takım refleksi gösterdik'"

Son dakika haberi... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-2 beraberlikle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. 2-0'dan geri dönmelerini yorumlayan Avcı, "Bireysel çok büyük hatalar yaptık. İkinci yarıda büyük takım refleksi gösterdik. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez ve bugün sahada da bunu gösterdi." dedi.

12 Eylül 2021 Pazar 22:32
Abdullah Avcı'dan geri dönüş yorumu; "Büyük takım refleksi gösterdik'"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-2 beraberlikle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. 2-0'dan geri dönmelerini yorumlayan Avcı, büyük takım refleksi gösterdiklerini ancak skordan memnun olmadığını söyledi.

İşte o sözler:

"Bireysel çok büyük hatalar yaptık. İkinci yarıda büyük takım refleksi gösterdik.

Yapılan hamleler doğru cevap verdi. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez ve bugün sahada da bunu gösterdi.

Skordan memnun değilim. İkinci yarıda maçı kazanacak imkanları fazlasıyla yakaladık.

Galatasaray ile ilgili düşüncelerimi maçtan önce de söylemiştim. 1 golle şampiyonluğu kaçıran, gençleşen bir takım. Önde hareketli ve geçişi iyi kullanan bir takım.

Yediğimiz iki golün tamamında hatalar cezalandırıldı. Galatasaray iyi takım, cezalandırır."

Son Güncelleme: 13.09.2021 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15