Ahmet Nur Çebi, derbi öncesi Ersin Destanoğlu'na destek çıkmış; "Daha çok gençsin"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Fenerbahçe derbisi öncesi kaleci Ersin Destanoğlu ile görüştüğü belirtildi. Çebi'nin Ersin'e destek vererek "Daha çok gençsin,. Elbette gol yiyeceksin. Bir gol yersen, biz de iki tane atarız" dediği aktarıldı.

04 Ekim 2022 Salı 10:05
Ahmet Nur Çebi, derbi öncesi Ersin Destanoğlu'na destek çıkmış; "Daha çok gençsin"

Milliyet gazetesinin haberine göre; Ersin’e altyapısından yetiştiği Beşiktaş’ta şimdiden üç kupa kazandığını hatırlatan Başkan Ahmet Nur Çebi şu ifadeleri kullandı:

“Daha çok gençsin, önünde belki de 400 küsur maçlık bir gelecek var. Elbette gol yiyeceksin. Bir gol yersen, biz de iki tane atarız. Futbol böyle bir oyun. Oyuna asla küsme. Unutma ki önünde seni bekleyen muazzam bir gelecek var. Seyirciyle aranda bir sorun yok. Onlar seni daima bağrına basıyor. Bu kulüpte kupalar kaldırdın, istikbal senin.”

Ghezzal'de minimum risk

Rachid Ghezzal sadece 23 dakika görev yapmasına rağmen Fenerbahçe derbisine damgasını vurdu. Yaklaşık 1,5 ay sonra sahalara dönüş yapan Cezayirli futbolcu, adrese teslim pasları ve ortalarıyla sarı-lacivertli savunmayı bir hayli zorladı. Valerien Ismael, Ghezzal’den en üst seviyede verim almanın hesaplarını yapıyor. Buna göre yıldız futbolcu tam hazır olmadan riske edilmeyecek. Deneyimli oyuncu hafif ağrıları olduğu süreçlerde tamamen hazır duruma gelmesi için dinlendirilecek.

Ghezzal, Alanyaspor’la 2. hafta oynanan maçta ağrıları olmasına rağmen 11’de sahaya çıkmıştı. Bu müsabakada ayak tabanındaki sakatlığı ilerleyen Cezayirli oyuncu üst üste 5 maçta takımdaki yerini alamadı.

Hatasız performans

Beşiktaş’ın İstanbulspor’la 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Ersin Destanoğlu, Fenerbahçe’ye karşı hatasız bir derbi performansına imza attı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin verdiği moralle motivasyonu daha da yükselen siyah-beyazlı kaleci derbinin ilk yarısında Valencia ve Crespo’ya gol şansı tanımayarak taraftarların alkışını topladı.

Son Güncelleme: 04.10.2022 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15