Arda Turan Başakşehir'e veda mı ediyor?

Şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga nedeniyle gündeme oturan Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Arda Turan'ın açıklamalarından bir kısım, Medipol Başakşehir'den ayrılma kararı aldığı şeklinde algılandı.

12 Ekim 2018 Cuma 20:26
Arda Turan Başakşehir'e veda mı ediyor?

Medipol Başakşehir’in Barcelona’dan kiraladığı ancak son dönemde performansından çok özel hayatı ile konuşulan Arda Turan, yine futbol dışı bir olayla gündemde… Şarkıcı Berkay ve eşi ile yaşadığı tartışma sonrası gündeme oturan Arda Turan, yaşananlar ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Dün ifade veren Arda Turan’ın Instagram hesabından açıklamalarındaki bir cümle, Medipol Başakşehir’den ayrılma kararı olarak yorumlandı.

Arda Turan’ın açıklamasında yer alan “Yarın bir açıklama daha yapıp; kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim.

İşte Arda Turan’ın Instragram hesabından yaptığı paylaşım:

Kamuoyuna saygılarımla...

Arda Turan (@ardaturan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Son Güncelleme: 12.10.2018 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15