Attila Szalai'nin talipleri artıyor

Fenerbahçe'de performansı ile dikkat çeken Attila Szalai'ye Sevilla'nın ardından Atletico Madrid de talip oldu.

15 Ekim 2021 Cuma 12:29
Attila Szalai'nin talipleri artıyor

Mundo Deportivo gazetesi, Sevilla'nın uzun vadeli bir savunmacı aradığını ve Attila Szalai'yi gözüne kestirdiğini yazmıştı. Bu iddianın ardından oyuncuya La Liga'dan bir talip daha geldi.

AS gazetesinin iddiasına göre Sevilla'nın ardından La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid de Szalai'ye ilgi gösteriyor.

Ali Koç: 20 milyon Euro'nun altını konuşmam

Fenerbahçe'nin Ocak 2021'de Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limassol'dan 2 milyon Ero'ya renklerine bağladığı Attila Szalai, Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı.

Yaz transfer döneminde de ismi çeşitli takımlarla anılan Szalai için Ali Koç, Haziran ayında Habertürk televizyonunda katıldığı bir programda, "Attila Szalai için 20 milyon Euro'nun altı konuşulmaz bile" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15