Berat Özdemir resmen El İttifak'ta

Suudi Arabistan ligi takımlarından El İttifak, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

09 Ağustos 2022 Salı 14:04
Berat Özdemir resmen El İttifak'ta

El İttifak, Trabzonspor'dan milli futbolcu Berat Özdemir'i kadrosuna kattı.

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Berat Özdemir'in transferi için El İttifak'la anlaşma sağlandığı belirtilirken transferin mali detayları da paylaşıldı.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Berat Ayberk Özdemir'İn, Ettifaq FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Ettifaq FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-USD ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun üçüncü bir kulübe transferi halinde, 2.500.000.-USD'yi aşan kısmın %15'i, Ettifaq FC tarafından Kulübümüze ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Berat Özdemir'e teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi, "Berat Özdemir'e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

Son Güncelleme: 09.08.2022 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15