Beşiktaş Cenk Tosun'a yönelecek

Ara transfer dönemi bitmeden bir forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, görüşmelerini sürdürüyor. Hulk'tan cevap bekleyen siyah-beyazlılar, Cenk Tosun için de nabız yokladı.

28 Ocak 2021 Perşembe 13:35
Beşiktaş Cenk Tosun'a yönelecek

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş sessizliğini koruyor. Şu ana kadar kadrosuna takviye yapmayan siyah beyazlılar, forvet arayışlarını sürdürüyor.

Hulk’a teklif götüren Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı yıldızdan henüz istediği geri bildirimi alamadı. Hulk’a ilgisini kaybetmeyen siyah beyazlılar, olumlu cevap gelmesi halinde 34 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlayacak.

TRT Spor'un haberine göre, Everton’da yeteri kadar forma şansı bulamayan Cenk Tosun için nabız yoklayan siyah beyazlılar, milli golcüyü kiralamak için transferin son günlerinde atak yapabilir.

Bu transferde Beşiktaş yönetimini düşündüren konu ise Cenk’in yüksek maaşı. İngiliz ekibinin, maaşının bir kısmını karşılaması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali artabilir.

Cenk Tosun'a; İspanya, Almanya ve Rusya’dan ciddi teklifler olduğu da iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 28.01.2021 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15