Beşiktaş, Fabio Borini'yi renklerine bağlayacak

Fatih Karagümrük ile bu sezona damga vuran bir performans sergileyen İtalyan golcü Fabio Borini, Türkiye'de kalacak. Beşiktaş, Borini transferi için kısa süre içinde resmi girişimlere başlayacak. Teklifin detayları da ortaya çıktı. Beşiktaş, Karagümrük'le sözleşmesi biten İtalyan yıldızı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:31
Beşiktaş,  Fabio Borini'yi renklerine bağlayacak

Siyah-beyazlılar, Karagümrük'le sözleşmesi biten Borini'yi maddi konularda anlaşma sağlanması halinde 2 yıllık sözleşmeyle renklerine bağlamayı planlıyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamanın hayallerini kuran yıldız futbolcu kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Borini'yi beğendiği ve transferine sıcak baktığı ifade edildi.

İtalyan oyuncunun kadroya katılması halinde Cenk Tosun ve Aboubakar'ın ileri ikilide birlikte oynama şansı yakalayacakları da belirtildi. (Milliyet)

Son Güncelleme: 29.05.2023 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15