Beşiktaş farklı kazandı

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Denizlispor'u mağlup etti. İlk yarıda bulduğu gollerle sonuca giden Beşiktaş, lider Galatasaray'ı puan olarak yakalarken, Denizlispor düşme hattında kaldı. Maçta iki gol VAR uyarısı sonrası iptal edilirken, Denizlispor'un bir şutunda direk gole izin vermedi.

26 Şubat 2021 Cuma 20:57
Beşiktaş farklı kazandı

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynanan maçta Denizlispor’u 3-0 mağlup etti. Geçtiğimiz haftayı Bay geçen Beşiktaş’ın, Denizlispor ile 11 gün sonra karşılaştığı maçta goller Larin, Aboubakar ve Ljajic’ten geldi. Denizlispor’da Sagal’ın bir şutu direkten döndü. Siyah-beyazlı ekip, puan olarak lider Galatasaray’ı yakaladı. Denizlispor ise ateş hattından çıkamadı.

Maçta iki takımın da birer golü, Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısı sonrası iptal edildi. Beşiktaş’ın Larin ile bulduğu gol elle oynama, Rodallega’nın ağlara gönderdiği top ise ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Ligdeki galibiyet serisini üç maça çıkaran Beşiktaş, 11 günlük aranın ardından çıktığı karşılaşmada eski temposundan uzak bir görüntü sergiledi. Buna rağmen yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışında yara almadı.

PEŞ PEŞE GOLLER

İlk yarıda peş peşe bulduğu gollerle farkı bir anda üçe çıkaran Beşiktaş, daha sonra oyunu kontrol etti. Tempoyu fazla arttırmayan Beşiktaş, buna rağmen farkı arttıracak fırsatları da buldu. Ancak etkisiz son vuruşlar, Beşiktaş’ın maçı 3-0’la tamamlamasına neden oldu. Savunmada ise özellikle ilk yarıda topla çıkarken yapılan top kayıpları dikkat çekerken, konuk ekip bu hatalar sonrası yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Zorlu deplasmanda en azından bir puan parolasıyla gelen Denizlispor ise, ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Final paslarındaki hatalar ve son vuruşlardaki yetersizlik, konuk ekibin İstanbul’dan puansız dönmesine neden oldu. Soyunma odasına 3-0 yenik giren Denizlispor, ikinci yarıda oyun disiplininden uzak bir görüntü sergiledi.

SAGAL CEZALI

Konuk ekipte Sagal dışında etkili olan bir futbolcu göze çarpmazken, hem savunmada hem de hücumda sergilenen performans hayal kırıklığı yarattı. Şilili futbolcunun tek başına çabası da Denizlispor’a yetmedi. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Denizlispor’un sergilediği futbol, gelecek için umut vermedi. Maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sagal da, moralleri bozan bir başka etken oldu.

Bu galibiyetle puanını 54 yapan Beşiktaş, averajla lider Galatasaray’ın ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Denizlispor ise 21 puanda kalarak maç fazlasıyla 19. sırada yer aldı.

Son Güncelleme: 26.02.2021 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15