Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Gelişmesi!

Derbide Fenerbahçe'yi mağlup eden Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la ilgili son dakika gelişmesi...

01 Aralık 2020 Salı 09:20
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Gelişmesi!

Avrupa defterinin erken kapanması, isabetsiz transferler, ligdeki istikrarsız sonuçlar derken, kulüpteki geleceği tartışılan Sergen Yalçın, son 5 maçta 4 galibiyetle Kartal'ın zirve umutlarını yeniden yeşertti.

Özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe zaferleri tam bir gövde gösterisine dönüşürken, yönetimin yol haritası da güncellendi.

GÖVDE GÖSTERİSİ

GÖVDE GÖSTERİSİ 

Son 5 maçta alınan 4 galibiyet Kartal'ın zirve umutlarını tekrar yeşertirken, özellikle Başakşehir ve Kadıköy'deki Fenerbahçe zaferleri tam anlamıyla bir gövde gösterisine dönüştü.

SAHADA CEVAP

SAHADA CEVAP 

Kadıköy'de Erol Bulut'u avlayan Sergen Yalçın kadro planlamasıyla ilgili eleştirilere adeta sahada sonuçlarla cevap vermiş oldu.

Oysa daha birkaç hafta öncesine kadar Sergen hocanın kulüpteki geleceği ciddi anlamda tartışılıyordu.

Geçen sezon Şubat ayında 30 puanla 7. sırada aldığı takımı 15 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 3. sıraya taşıyan başarılı çalıştırıcı, bu sezon Avrupa'ya erken havlu atılması, eleştirilen isabetsiz transferler ve ligdeki kötü sonuçlar sebebiyle hedef tahtasına oturtulmuştu.

Son Güncelleme: 01.12.2020 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15