Beşiktaş'tan Serdar Ortaç'a olay gönderme! "Şarkıcı S.O"

Siyah-Beyazlı kulüp, konserinde Beşiktaş'a küfreden şarkıcı Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlattı. Beşiktaş, Serdar Ortaç'ın ismini anmadan sert bir açıklama yaptı. Resmi siteden, "Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında hukuki işlem başlatılmıştır" bilgilendirmesi yapıldı.

24 Eylül 2021 Cuma 09:19
Beşiktaş'tan Serdar Ortaç'a olay gönderme! "Şarkıcı S.O"

Beşiktaşlılar, Serdar Ortaç'a çok öfkeli. Ünlü popçu, konserinde Siyah-Beyazlı kulübe yönelik ettiği küfür ve yaptığı el hareketlerinin sosyal medyaya düşmesiyle başını derde soktu.

"NE OLMUŞTU?"

Bir gece kulübünde sahne alan Serdar Ortaç, şarkısını kesip bir konuşma yapmıştı. Ortaç, Beşiktaş'a yönelik el hareketi yapıp, "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" demişti.

"ŞARKICI S.O."

qwewqe

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulundu. Siyah-Beyazlılar, açıklamada Serdar Ortaç'ın ismini bile anmadı. Serdar Ortaç yerine S.O yazmaları sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme: 24.09.2021 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15