Çağlar Söyüncü İngiltere'de alay konusu oldu

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün 90 dakika sahada kaldığı maçta Leicester City, Tottenham'a 90+5 ve 90+7. dakikalarda yediği peş peşe gollerle 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmaya Çağlar'ın Tottenham'da forma giyen Steven Bergwijn'a yaptığı hareket damga vurdu. Milli futbolcumuz 90+5. dakikada takımı henüz 2-1 öndeyken yerde yatan Hollandalı yıldıza gülerek bağırdı. Bu hareketin ardından Bergwijn'ın 2 dakikada 2 gol atması, milli futbolcumuzu İngiltere'de alay konusu haline getirdi.

20 Ocak 2022 Perşembe 09:16
Çağlar Söyüncü İngiltere'de alay konusu oldu

Premier Lig'in 17. haftasında Leicester City, sahasında Tottenham'a uzatma dakikalarında yediği 2 golle 3-2 mağlup oldu. Müthiş bir heyecana sahne olan maçta milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün Totteham'ın yıldızı Bergwijn'a yaptığı hareket karşılaşmanın adeta önüne geçti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN BERGWIJN'A TEPKİ

Leicester City'nin 2-1 önde olduğu 90+5. dakikada Çağlar Söyüncü, yerde yatan Tottenhamlı futbolcu Bergwijn'ın yüzüne yaklaşarak bir şeyler söyledi ve Hollandalı yıldıza alaycı bir gülüş attı. Bunun üzerine yıldız futbolcunun 90+5. ve 90+7. dakikada goller atarak takımına 3-2'lik galibiyeti getirmesi Ada'da olay oldu.

Screenshot_10

Screenshot_11

"HOLLANDALI YILDIZI KIŞKIRTTI"

Sosyal medyada büyük ses getiren olayın ardından binlerce paylaşım yapıldı. İngiliz ve Türk futbolseverler, Çağlar Söyüncü'nün yaptığı hareketle Bergwijn'ı kışkırtıp futbolcuya ekstra motivasyon sağladığını belirtirken milli futbolcumuzla alay eder paylaşımların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı.

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Son Güncelleme: 20.01.2022 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15