Candaş Tolga Işık'tan Pereira kulisi: İki plan var

Göztepe ile 1-1 berabere kalarak Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılıyor. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, "Fenerbahçe'de Pereria dönemi sona eriyor" açıklamasını yaptı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 12:47
Candaş Tolga Işık'tan Pereira kulisi: İki plan var

Son maçında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılıyor. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, "Fenerbahçe'de Pereria dönemi sona eriyor" açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor. 24 puanla 4. sırada yer alan ve lider Trabzonspor'un 12 puan arkasında kalan sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik görevini yürüten, şimdilerde Haber Global'de program sunuculuğu yapan Candaş Tolga Işık'tan flaş bir iddia geldi. Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Pereira'nın ayrılığını duyurdu.

Işık, "Fenerbahçe'de Pereria dönemi sona eriyor. Pereria ne zaman gönderilir bilmem ama 2 plan var: İlki camiayı bilen bir yerli hocayla birlikte kariyerli bir Alman teknik direktör...İkincisi ise hali hazırda süper ligde çalışan bir isim!" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.12.2021 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15