Cengiz Ünder, Aleyna Kalaycıoğlu aşkı bitti

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu mili futbolcu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan Aleyna Kalaycıoğlu ile milli futbolcu Cengiz Ünder'in Marsilya Cassis bölgesinde yaptıkları tatilden bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. Cengiz Ünder'in, Aleyna Kalaycıoğlu'nu takipten çıkarması, çiftin ayrıldığı yönünde yorumlandı.

20 Eylül 2022 Salı 09:43
Cengiz Ünder, Aleyna Kalaycıoğlu aşkı bitti

Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan çiçeği burnunda çiftten beklenmedik haber geldi. Birkaç gün önce Cengiz Ünder, sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu oğlunu görmek için Marsilya'dan özel jete atlayıp sevgilisinin yanına gelmiş ve 34 bin euro yani yaklaşık 630 bin TL masraf yapmıştı.

63203178ea383486568fe140

Ünlü çiftten bugün beklenmedik haber geldi. Sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre, Cengiz Ünder, Survivor yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu ile ayrıldı. Ünder'in Kalaycıoğlu'nu Instagram'dan takip etmeyi bırakması iddiaları güçlendirdi.

Ekran görüntüsü 2022-09-20 074826

Son Güncelleme: 20.09.2022 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15