Dünyaca ünlü teknik direktör Sinisa Mihajlovic kanser olduğunu açıkladı

Şimdilerde Serie A ekiplerinden Bologna'nın teknik direktörlüğünü yapan efsane futbol adamı Sinisa Mihajlovic basın toplantısında kanser olduğunu açıkladı.

14 Temmuz 2019 Pazar 09:38
Dünyaca ünlü teknik direktör Sinisa Mihajlovic kanser olduğunu açıkladı

Serie A ekiplerinden Bologna teknik direktörü Sinisa Mihajlovic basın toplantısında kanser olduğunu açıkladı.

4 ay önce kendisinde bazı anormalliklerin olduğunu ve testler yaptığını söyleyen Mihajlovic, "Ateşim yükseldi ancak bu durum takımla kampa gitmeme engel olmadı. Diğer testler ise lösemi (kan kanseri) olduğumu gösterdi. Bana bunu söylediklerinde odama çekildim ve iki gün orada kaldım. Ağladım, her şeyi düşündüm. Ama bu hastalıktan korkmuyorum ve savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Sırp teknik adam, "Maalesef hayatta bana hiçbir şey verilmedi. Her şeyi kazanmak için sürekli savaşmak zorunda kaldım. Ben de bununla savaşacağım. Ben asla kaybetmek için oynamam. Aklımı kaybederim. Bu, futbolda da böyle yaşamımda da. Lösemiyi yeneceğim. Bunu eşim, ailem, beni sevenler için yapacağım ama beni seven herkesin yardımına ihtiyacım var" şeklinde konuştu.

Bu arada, Bologna'nın sezon öncesi hazırlık kampında henüz futbolcularıyla birlikte takımın başında yer almayan Mihajlovic'in şimdilik görevinde kalacağı belirtildi.

NANNI: TERAPİ SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK
Bologna takım doktoru Gianni Nanni, "Mihajlovic, görevine devam etmeli ve devam edecektir. Terapi için takımdan ayrı olacağı zamanlar olacaktır ama bu takıma katkı sağlamayacağı anlamına gelmez. Kısa zamanda bile yenilebilecek bir hastalıktan bahsediyoruz. Terapi salı günü başlayacak. Ne kadar süreceğini bilmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Bologna'yı Ocak ayından bu yana çalıştıran ve Serie A'da kalmasını sağlayan Mihajlovic, 8 Haziran'da 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Öte yandan, Mihajlovic'e futbol dünyasından destek mesajları yağdı. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Instagram hesabından "Sen çok güçlüsün. Bu senin için hiçbir şey. Unutma sonrasında padel oynamalıyız" şeklinde mesaj paylaştı. 

(Mynet)

Son Güncelleme: 14.07.2019 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15