Efsane koç Zeljko Obradovic rekor peşinde!

Fenerbahçe Beko‘nun efsane koçu Zeljko Obradovic yarın takımını şampiyonluğa ulaştırması halinde Türk basketbolu açısından önemli bir eşiği de geçmiş olacak.

20 Haziran 2019 Perşembe 13:30
Efsane koç Zeljko Obradovic rekor peşinde!

Sarı-lacivertli takımın başında 4 şampiyonluğu bulunan Sırp koç, Basketbol Süper Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan yabancı koç konumunda.

Obradovic, 5. şampiyonluğa ulaşırsa Süper Lig'de 4 şampiyonluğu bulunan Oktay Mahmuti ve Mehmet Baturalp'i geride bırakacak. Tecrübeli koç aynı zamanda ligde 6 şampiyonluğu bulunan Aydın Örs ve 7 kez bunu başararak rekoru elinde bulunduran Aydan Siyavuş'a bir adım daha yaklaşacak.

Öte yandan Obradovic, öğrencilerinin kupayı kaldırması durumunda, Süper Lig tarihinde Oktay Mahmuti'ye ait olan en fazla üst üste (4 kez) şampiyon olan koç rekorunu egale edecek.

Son Güncelleme: 20.06.2019 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15