Emre Akbaba: Cumartesi günü inşallah çifte bayramı yaşatırız

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Emre Akbaba, Yeni Malatyaspor maçı için yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü inşallah çifte bayramı yaşatırız. Dün kızlarım Alya ve Asya dünyaya geldi. İnşallah onların getireceği bereketle, şansla biz şampiyon oluruz" dedi.

14 Mayıs 2021 Cuma 10:24
Emre Akbaba: Cumartesi günü inşallah çifte bayramı yaşatırız

Süper Lig’in son haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray’da bu maçın hazırlıkları başlarken, başarılı futbolcu Emre Akbaba kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Maçla ilgili konuşan Akbaba, "Cumartesi günü inşallah çifte bayramı yaşatırız. Benim de dün çocuklarım dünyaya geldi. Kızlarım Alya ve Asya. Buradan bildirmeme istedi hocam Galatasaray taraftarlarına. İnşallah onların getireceği bereketle, şansla biz şampiyon oluruz" diye konuştu.

28 yaşındaki futbolcu, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm Galatasaraylıların ve Türkiye’nin bayramını kutlarken, annesi vefat eden Martin Linnes’e de taziye dileklerini iletti.

Galatasaray, baba olan Emre Akbaba için sosyal medya hesabından yayımladığı tebrik mesajında, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Emre Akbaba ve değerli eşi Yasemin Akbaba'nın iki kız çocuğu dünyaya geldi. Akbaba çiftini tebrik eder, yeni doğan kızları Alya ve Asya'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.05.2021 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15