Emre Belözoğlu için Süper Lig iddiası

Fenerbahçe'de kısa bir dönem geçirdikten sonra hakkında birçok haber çıkan Emre Belözoğlu'nun adı, yine Süper Lig ekipleriyle anılıyor.

23 Eylül 2021 Perşembe 14:57
Emre Belözoğlu için Süper Lig iddiası

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük görevini yaparken Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra geçtiğimiz sezon son haftalarda sarı lacivertli ekibin teknik direktörlüğünü yapmıştı.

A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcılığı ile anılan Belözoğlu'nun adı, Süper Lig kulüpleri ile de geçmeye devam ediyor.

Skorer'in haberine göre; 6. haftası sonunda 1 puanla sonuncu sırada yer alan Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'dan boşalan koltuk için Emre Belözoğlu ismi gündeme geldi.

Öte yandan, Başakşehir'in de Aykut Kocaman ile yaşanacak olası bir ayrılıkta Emre Belözoğlu ile çalışabileceği iddiası da verildi.

Geçen sezonun sonlarına doğru Erol Bulut'tan boşalan koltuğu geçici olarak alan Emre Belözoğlu, Süper Lig'de sarı-lacivertli ekiple 6 karşılaşmaya çıktı ve 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Son Güncelleme: 23.09.2021 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15