Enrique Cerezo'dan Real Madrid ve Mbappe sözleri

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, ezelip rakipleri Real Madrid'in Kylian Mbappe'yi almalarını sevinçle karşılayacağını söyledi.

11 Eylül 2021 Cumartesi 09:40
Enrique Cerezo'dan Real Madrid ve Mbappe sözleri

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo yaptığı ilginç açıklama ile gündeme geldi.

Ezeli rakipleri Real Madrid'in Kylian Mbappe'yi transfer etme ihtimaliyle ilgili konuşan Cerezo, "Mbappe'nin Real Madrid'e gitmesini çok isterim. La Liga'nın başarısı için harika bir transfer olur" ifadelerini kullandı.

Griezmann'ın yeniden takıma dönüşüyle ilgili de konuşan deneyimli başkan, "Bize yeniden gelmesine çok sevindik. Takımımıza güç katacaktır. Bence taraftarımız da ona kucak açacak. Belki bir tepkileri olabilir ama bizim taraftarımız onu çok sevdiği için eninde sonunda mutlu olacaktır. Kupalar kazanmak için Griezmann gibi oyunculara ihtiyacımız var" diye konuştu.

(SPORX)

Son Güncelleme: 11.09.2021 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15