Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin transfer listesinde

Beşiktaş’ta Liverpool'dan kiralanan dünyaca ünlü kaleci Loris Karius'un sözleşmesini feshetmesi sonrası Sergen Yalçın'ın eldivenleri devrettiği Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer aldı.

19 Şubat 2021 Cuma 13:48
Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin transfer listesinde

Ersin, A Takım düzeyinde Beşiktaş kalesini geçen sezon 13 haziranda devraldı. Zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik çizse de kaleyi korumayı sürdüren Ersin, performansıyla dikkati çekti.

13 maçta gol yemedi

Ersin Destanoğlu, eldivenleri giydiği dönemden bu yana Süper Lig'de en fazla maçta (13) kalesini kapatan kaleci durumunda. Yetenekli oyuncu, adını Avrupa ekiplerinin transfer listesine de yazdırdı.

Sözcü'den Ali Aydın'ın haberine göre, son dönemde Türkiye'den önemli transferler yapan Fransız ekiplerinden Lyon, Ersin'in en önemli talibi. İki Avrupa kulübünün de başarılı eldiveni takip ettiği öğrenildi. Yıllık 250 bin Euro kazanan yetenekli oyuncu, aynı zamanda Beşiktaş'ın altyapı oyuncularına da örnek teşkil ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15