Ersun Yanal'dan Samandıra'da 5 özel görüşme

MKE Ankaragücü yenilgisinin ardından Fenerbahçe derbi hazırlıklarına başladı. Takımdan önce Samandıra'ya giden Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 5 isimle özel bir görüşme gerçekleştirdi.

19 Şubat 2020 Çarşamba 13:59
Ersun Yanal'dan Samandıra'da 5 özel görüşme

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, takıma kendilerini toplamaları için bir gün izin veren Yanal, pazartesi günü herkesten önce Samandıra'ya geldi. Her maçta sonra olduğu gibi oynayan oyuncular salonda yenileme çalışmasında bulunurken, diğer oyuncular sahada antrenman yaptı.

Ankaragücü maçında forma giymeyen isimler sahada yardımcı antrenör Volkan Kazak'ın gözetiminde çalışırken, Yanal salondaki futbolculara eşlik etti.

5 isimle özel görüşme 

Ersun Yanal, antrenmanda 5 isimle özel görüşme yaptı. Performanslarıyla son haftalarda hedef tahtasına konan Altay Bayındır, Ozan Tufan Vedat Muriç'in yanı sıra Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım ile görüşme gerçekleştirdi.

Ozan'a kaptan olarak sorumluluklarını hatırlatan Yanal'ın, “Beşiktaş maçından sonra düşüş yaşadın. Her futbolcu böyle dönemden geçer. Takım kaptanı olarak sana çok güveniyorum” dediği öğrenildi. Vedat ve Altay'a da moral veren ve güvenini dile getiren Yanal'ın, “Sezon başı transferiniz için büyük çaba sarf ettim. Hakkınızda bir ton haber yapıldı, eleştiri okları üzerimizde. Ben size sonuna kadar güveniyorum” diye konuştuğu belirtildi.

Diğer oyunculara da antrenmanda moral veren tecrübeli teknik adamın, “Derbide birçoğunuzdan kariyer performansı bekliyorum. Derbiyi kazanamazsak ligin geri kalanı bizim için çıkmaza girer” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Ali Koç'tan destek ziyareti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy, ilk antrenmanda takımı yalnız bırakmadı. Oyunculara moral veren ikili, teknik direktör Ersun Yanal'la da görüştü. Sohbette Hocaya güvenlerini ileten Koç ve Özsoy, dergiye olan inançlarını da vurguladılar.

Son Güncelleme: 19.02.2020 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15